Leibomen die groenblijvend zijn, behouden gedurende het hele jaar de groene bladeren. Bent u op zoek naar groenblijvende leibomen? Bij Bomenweb vindt u diverse bladhoudende leibomen, zoals: Leilaurier Caucasica, LeiphotiniaLei OlijfwilgLeisteeneik, Portugese Laurier en Leilaurier Novita. Direct van de kwekerij en snel bij u thuis bezorgd!

Waarom leibomen kopen?

Bij leibomen worden de takken in een horizontale richting geleid door middel van een bamboerek. Dat maakt de leiboom ideaal voor zonwering en het creëren van privacy. Groenblijvende leibomen worden dan ook veel gebruikt als natuurlijke afscherming in de tuin. Leibomen behouden immers hun blad, waardoor ze het hele jaar voor schaduw en afscherming zorgen. Ondanks de luxe uitstraling en het grote decoratieve gehalte is de groenblijvende leiboom niet duur. Vanaf 105 euro heeft u bij Bomenweb al een bladhoudende Leiphotinia!

Welke bladhoudende leibomen zijn er?

Zoekt u een leiboom die groenblijvend is voor beschutting in uw tuin? Dan kunt u kiezen uit een laurier, Photinia, olijfwilg en steeneik. Deze lei bomen blijven het hele jaar door groen. Bijzonder aan de Portugese Laurier is dat deze in het voorjaar witte bloesem krijgt. Ook de olijfwilg kan bloemen krijgen die heerlijk geuren.

Populaire leibomen

Hoeft u niet per se een groenblijvende leiboom? Dan kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een haagbeuk, leilinde, plataan of amberboom. Wij zijn zelf ontzettend fan van de amberboom. De bladeren van de lei amberboom verkleuren in het najaar van groen naar geel en rood. Deze herfstkleuren zorgen voor een prachtige tuin, passend bij het seizoen!

Waarom een leiboom bij Bomenweb?

Bomenweb is uw nummer één oplossing als het gaat om bomen en een groeizame tuin. Op onze kwekerij groeien diverse bomen in allerlei soorten en maten. Tegen lage prijzen bieden we de hoogste kwaliteit leibomen aan. Om u volledig te ontzorgen kunnen we de bomen direct bij u in de tuin planten. Onze boomexperts zijn uit het goede hout gesneden en pakken ieder probleem bij de wortels aan!

Groenblijvende leiboom kosten

Wat zijn de kosten van een groenblijvende leiboom? Een bladhoudende boom is vaak duurder dan een leiboom die wel zijn bladeren verliest. Maar het verschil is klein en u kunt dan ook wel het hele jaar genieten van een groene tuinafscheiding. Voor 105 euro heeft u al een groenblijvende Leiphotinia! De prijs van een leiboom hangt af van het soort, de hoogte en stamomtrek. U kunt ook kiezen voor onze aanplantservice om de boom direct bij u in de tuin te laten planten. Vraag voor het planten van een lei boom gerust een offerte aan. Zo kunnen wij u de beste prijs bieden, afhankelijk van uw wensen.

Leiboom kopen?

Een groenblijvende leiboom kopen? Bomenweb levert uitstekende kwaliteit bomen en planten bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij de bomen ook voor u aanplanten. Voor iedere tuin hebben we diverse soorten bomen: leibomenbolbomendakbomen, haagplanten en sierbomen. Heeft u een vraag voor onze experts of staat uw gewenste boom niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze boomspecialisten helpen u graag.