Bij bomenweb hoeft de service niet op te houden bij het leveren van uw bomen. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het maken en onderhouden van uw droomtuin. Daarbij staat goed vakmanschap, betrouwbaarheid en service altijd voorop.

Tuinadvies

Een nieuwe tuin vergt veel meet- en denkwerk. Het is belangrijk dat u voor uzelf een goede schets maakt met de daarbij horende maten. Als u een haagplant wilt plaatsen is het handig om te bepalen op welke afstand u deze zet vanaf de erfgrens.

Zo heeft u een goed overzicht op uw plattegrond wat en waar u aanpassingen wilt doen in uw tuin. Tip: zet uw huis ook op de plattegrond! Dit is belangrijk om de loop en kijkrichting in de tuin helder te krijgen zodat u een goed beeld hebt van wat het zicht is vanuit uw huis.

Voor het plaatsen van bomen of planten is het ook belangrijk om te kijken waar de zon het meeste schijnt in uw tuin om zo te bepalen welke soorten hiervoor geschikt zijn.

Heeft u vragen welke producten het beste in uw tuin passen? Vraag het ons! Wij kijken graag mee wat er in uw tuin mogelijk is.

Aanplantservice

Ziet u het niet zitten uw bestelde bomen en of haagplanten zelf aan te planten? Wij doen het graag voor u. Met onze aanplantservice planten wij uw bomen op de goede hoogte en plaatsen wij hierbij altijd 2 boompalen. Bij grotere of kleinere bomen kan dit afwijken.

Wij bevestigen de bomen altijd met een boomband aan de palen en zorgen er uiteraard voor dat de bomen netjes recht en in lijn staan.

Bij Leibomen zetten wij de rekken standaard aan elkaar door middel van bamboestokken waardoor het mooi één geheel wordt. Dit zorgt voor extra stevigheid en de bomen blijven netjes recht staan.

U kunt heel eenvoudig de aanplantservice aanvragen! Bij uw bestelling kunt u kiezen voor 'aanplantservice offerte'. Als u deze selecteert krijgt u binnen 48 uur een offerte voor het aanplanten van uw bestelling.

Als wij de bomen en of planten bij u komen aanplanten dan moet de grond vrij zijn van stenen, zand, tegels en overige materialen. Is dit niet het geval? Dan zijn wij genoodzaakt om €45,00 voorrijkosten in rekening te brengen.

Hederaschutting plaatsen

Wij hebben alle materialen en expertise in huis om bij u een strakke en stevige hedera schutting te plaatsen. Dit doen wij door middel van hardhouten palen met gaaspanelen van 180cm hoog erop te bevestigen zodat de hedera hier ingevlochten kan worden.

Uiteraard plaatsen wij ook de hedera’s voor u. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 80 tot 200cm. Ons advies is om 5 tot 7 hedera planten per meter te zetten voor een mooie dichte haag.

Bezorgservice

Om de kwaliteit van de bezorging en onze producten te kunnen waarborgen regelen wij al onze bezorgingen zelf met onze eigen medewerkers. Al onze bestellingen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Dit doen wij 6 dagen in de week: ook in de avonduren is dit (in overleg) mogelijk.

U krijgt altijd een aantal dagen van te voren een bericht op welke dag en binnen welk tijdsbestek wij bij u komen bezorgen. Bent u niet thuis? Geen probleem. Als u een plek aangeeft waar de bomen moeten komen zorgen wij dat de bomen op die plek komen.

Klik hier voor meer informatie over bestellen, bezorgen en betalen.