Dakbomen

Dakbomen worden vaak gebruikt voor een natuurlijke parasol in uw tuin. Dakbomen worden ook wel parasolbomen genoemd. Dakbomen kunt u online bestellen en worden door onze eigen transportdienst thuisbezorgd.

Ook eventueel met aanplantservice
Natuurlijke parasol
220 of 240 cm hoogte
Ook geschikt voor de kleinere tuin

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Dakboom en dakbomen online kopen bij Bomenweb.nl

Zoekt u een dakboom? Bent u geïnteresseerd in dakbomen? Bent u al langer op zoek naar een goede kweker om een dakboom te kopen? Wij heten u van harte welkom bij Bomenweb.nl. Bomenweb.nl levert diverse soorten van bolbomen, dakbomen, leibomen, sierbomen en haagplanten aan particulieren, hoveniers en tuincentra. Wij leveren alle dakbomen en ook onze planten alleen van uitstekende kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij zijn altijd druk bezig om u een compleet aanbod van bomen en planten te bieden, ons assortiment is ruim. Belangrijk om te weten is dat al onze bomen en planten rechtstreeks afkomstig zijn van de dakbomen kwekerij. Een dakboom wordt ook wel een parasolboom genoemd en bekende soorten zijn de dakmoerbei en dakbeuk. Deze bomen worden immers vaak gebruikt als natuurlijke parasol. De dakmoerbei is een snelgroeiende boom, waardoor u binnen afzienbare tijd kunt genieten van een dichtgegroeide overkapping. De dakboom garandeert u van meer privacy. De dakbeuk groeit wat langzamer dan de andere dakbomen, maar deze dakboom is wel snel dicht vertakt. Naast de moerbei en beuk vindt u bij Bomenweb.nl diverse andere dakbomen, leibomen, bolbomen en haagplanten.

Wat is een dakboom of parasolboom?

Een dakboom, zoals de dakmoerbei en de dakbeuk, wordt in een dakvorm gekweekt. De takken worden horizontaal over een bamboerek geleid, vergelijkbaar met de leiboom . Net als met leibomen zorgt u met een dakboom kopen op een natuurlijk manier voor schaduw in uw tuin. Ook zijn ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld boven uw terras of uw balkon. Het frame van dakboom of parasolboom kan na enkele jaren uit de boom gehaald worden. Een dakboom is zeer onderhoudsvriendelijk. Kiest u voor de langzaam groeiende dakboom, dan hoeft er ook minder vaak gesnoeid te worden. Er zijn verschillende soorten dakbomen, waaronder bladverliezende soorten met prachtige herfstverkleuring.

Welke soorten dakbomen?

Bij Bomenweb.nl kunt u verschillende soorten dakbomen kopen, verkrijgbaar in in hoogtes van 220 en 240 centimeter. Met deze hoogtes zijn de bomen ook uitermate geschikt voor een kleine tuin. Naast de dakmoerbei en dakbeuk vindt bij ons de dakplataan, dakamberboom, dakeik, dakprunus en daktreurpeer. De dakplataan heeft grote bladeren, waardoor deze dakboom de optimale overkapping vormt. De plataan is niet voor niets de meest verkochte dakboom. Maar de dakamberboom en de dakeik krijgen mooie herfstkleuren en uniek aan bijvoorbeeld de dakprunus zijn de roze bloemen. Zo ziet u dat er voor elk wat wils is bij Bomenweb.nl!

Profiteren van dakbomen kopen

Een dakboom online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van de volgende kenmerken:

  • - Geleverd met bamboerek

  • - Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

  • - Ideaal als afscherming en natuurlijke schaduw in uw tuin 

Wij leveren de dakboom standaard met een bamboerek, dat na verloop van tijd verwijderd kan worden. Vraag ons naar de geschikte dakboom in uw tuin, voor u overgaat tot dakboom kopen!

Hoe hoog wordt een dakmoerbei?

Een vrij groeiende moerbeiboom kan een hoogte bereiken van maar liefst 15 meter. De dakmoerbei is echter gekweekt als dakboom en heeft dus een vaste hoogte. Zijn dakvorm zit standaard op een hoogte van 220 centimeter. Ideaal dus voor overkapping! De stamhoogte van de dakbeuk is ook 220 centimeter. Zoekt u parasolboom van 240 centimeter? Dan is de plataan wellicht iets voor u. 

Ziet u er tegen op om de dakboom groenblijvend zelf te plaatsen?

Zoals al genoemd kunt u gebruik maken van onze aanplantservice. U kunt direct bij uw bestelling aangeven of u een offerte wil voor aanplantservice. Kiest u voor de aanplantservice, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten. Wij zorgen er ook voor dat u uw bestelling meteen ontvangt. Wij bezorgen snel in België en Nederland.

Dakmoerbei of dakbeuk kopen?

Wilt u een dakmoerbei of dakbreuk kopen? Bomenweb.nl is uw expert in dakbomen en een groeizame tuin! Als u niet weet wat uw nodig heeft, dan kunt u gerust onze experts om hulp vragen. Wij denken graag met u mee en informeren u graag verder over onze diverse dakbomen, bolbomen, leibomen en haagplanten. U bent gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit van uw dakbomen, aangezien ze direct van de dakbomen kwekerij en snel bij u thuis bezorgd!

Dakboom snel bezorgd

Wilt u graag dakbomen, andere planten of planten bestellen? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want in onze webshop vindt u een groot assortiment aan bomen en planten. U kunt direct bestellen en wij gaan zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we meteen voor u aan de slag. Staat uw soort of maat er niet tussen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op; wij doen er alles aan om u zo compleet mogelijk te verzorgen. Bent u van plan om een groot aantal producten te bestellen, vraag dan, ook vrijblijvend, een offerte aan. De bomen en planten worden door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd en vanzelfsprekend doen wij dat zo spoedig mogelijk. We bezorgen zes dagen per week en zelfs in de avonden. Wij zijn trots op onze hoge klantenwaardering, wij scoren namelijk een 9.2/10 bij onze klanten. We staan voor kwaliteit met een lage prijs.