Dakbomen

Dakbomen worden vaak gebruikt voor een natuurlijke parasol in uw tuin. Dakbomen worden ook wel parasolbomen genoemd. Dakbomen kunt u online bestellen en worden door onze eigen transportdienst thuisbezorgd.

Ook eventueel met aanplantservice
Natuurlijke parasol
220 of 240 cm hoogte
Ook geschikt voor de kleinere tuin

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Dakboom en dakbomen online kopen bij Bomenweb.nl

Zoekt u een dakboom? Bent u geïnteresseerd in dakbomen? Bent u al langer op zoek naar een goede kweker om een dakboom te kopen? Wij heten u van harte welkom bij Bomenweb.nl. Bomenweb.nl levert diverse soorten van bolbomen, dakbomen, leibomen, sierbomen en haagplanten aan particulieren, hoveniers en tuincentra. Wij leveren alle dakbomen en ook onze planten alleen van uitstekende kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij zijn altijd druk bezig om u een compleet aanbod van bomen en planten te bieden, ons assortiment is ruim. Belangrijk om te weten is dat al onze bomen en planten rechtstreeks afkomstig zijn van de dakbomen kwekerij. Een dakboom wordt ook wel een parasolboom genoemd en bekende soorten zijn de dakmoerbei en dakbeuk. Deze bomen worden immers vaak gebruikt als natuurlijke parasol. De dakmoerbei is een snelgroeiende boom, waardoor u binnen afzienbare tijd kunt genieten van een dichtgegroeide overkapping. De dakboom garandeert u van meer privacy. De dakbeuk groeit wat langzamer dan de andere dakbomen, maar deze dakboom is wel snel dicht vertakt. Naast de moerbei en beuk vindt u bij Bomenweb.nl diverse andere dakbomen, leibomen, bolbomen en haagplanten.

Wat is een dakboom of parasolboom?

Een dakboom, zoals de dakmoerbei en de dakbeuk, wordt in een dakvorm gekweekt. De takken worden horizontaal over een bamboerek geleid, vergelijkbaar met de leiboom . Net als met leibomen zorgt u met een dakboom kopen op een natuurlijk manier voor schaduw in uw tuin. Ook zijn ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld boven uw terras of uw balkon. Het frame van dakboom of parasolboom kan na enkele jaren uit de boom gehaald worden. Een dakboom is zeer onderhoudsvriendelijk. Kiest u voor de langzaam groeiende dakboom, dan hoeft er ook minder vaak gesnoeid te worden. Er zijn verschillende soorten dakbomen, waaronder bladverliezende soorten met prachtige herfstverkleuring.

Welke soorten dakbomen?

Bij Bomenweb.nl kunt u verschillende soorten dakbomen kopen, verkrijgbaar in in hoogtes van 220 en 240 centimeter. Met deze hoogtes zijn de bomen ook uitermate geschikt voor een kleine tuin. Naast de dakmoerbei en dakbeuk vindt bij ons de dakplataan, dakamberboom, dakeik, dakprunus en daktreurpeer. De dakplataan heeft grote bladeren, waardoor deze dakboom de optimale overkapping vormt. De plataan is niet voor niets de meest verkochte dakboom. Maar de dakamberboom en de dakeik krijgen mooie herfstkleuren en uniek aan bijvoorbeeld de dakprunus zijn de roze bloemen. Zo ziet u dat er voor elk wat wils is bij Bomenweb.nl!

Profiteren van dakbomen kopen

Een dakboom online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van de volgende kenmerken:

  • - Geleverd met bamboerek

  • - Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

  • - Ideaal als afscherming en natuurlijke schaduw in uw tuin 

Wij leveren de dakboom standaard met een bamboerek, dat na verloop van tijd verwijderd kan worden. Vraag ons naar de geschikte dakboom in uw tuin, voor u overgaat tot dakboom kopen!

Hoe hoog wordt een dakmoerbei?

Een vrij groeiende moerbeiboom kan een hoogte bereiken van maar liefst 15 meter. De dakmoerbei is echter gekweekt als dakboom en heeft dus een vaste hoogte. Zijn dakvorm zit standaard op een hoogte van 220 centimeter. Ideaal dus voor overkapping! De stamhoogte van de dakbeuk is ook 220 centimeter. Zoekt u parasolboom van 240 centimeter? Dan is de plataan wellicht iets voor u. 

Ziet u er tegen op om de dakboom groenblijvend zelf te plaatsen?

Zoals al genoemd kunt u gebruik maken van onze aanplantservice. U kunt direct bij uw bestelling aangeven of u een offerte wil voor aanplantservice. Kiest u voor de aanplantservice, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten. Wij zorgen er ook voor dat u uw bestelling meteen ontvangt. Wij bezorgen snel in België en Nederland.

Dakmoerbei of dakbeuk kopen?

Wilt u een dakmoerbei of dakbreuk kopen? Bomenweb.nl is uw expert in dakbomen en een groeizame tuin! Als u niet weet wat uw nodig heeft, dan kunt u gerust onze experts om hulp vragen. Wij denken graag met u mee en informeren u graag verder over onze diverse dakbomen, bolbomen, leibomen en haagplanten. U bent gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit van uw dakbomen, aangezien ze direct van de dakbomen kwekerij en snel bij u thuis bezorgd!

Dakboom snel bezorgd

Bent u op zoek naar een uniek element voor uw tuin? Overweeg dan eens het gebruik van dakbomen. Dakbomen, ook wel bekend als parasolbomen, zijn prachtige bomen die in een dakvorm worden gekweekt. Bij Bomenweb hebben we een ruim assortiment aan dakbomen die uw buitenruimte kunnen transformeren en voor een schitterende overkapping kunnen zorgen. Met een dakboom kunt u op een natuurlijke manier schaduw creëren in uw tuin, terras of balkon. De takken van de dakboom worden horizontaal geleid over een bamboerek, waardoor er een sfeervolle en functionele overkapping ontstaat. Het frame van de dakboom kan na enkele jaren worden verwijderd, waardoor de boom zijn natuurlijke vorm behoudt en een prachtige toevoeging wordt aan uw tuinlandschap. Dakbomen bieden niet alleen een prachtige overkapping, maar ze hebben ook andere voordelen. Ze zorgen voor verkoeling op warme zomerdagen, bieden bescherming tegen wind en creëren privacy in uw tuin. Daarnaast zijn dakbomen onderhoudsvriendelijk en kunnen ze een waardevolle toevoeging zijn aan de biodiversiteit in uw tuin.

Ruim aanbod in dakbomen

Bij Bomenweb begrijpen we het belang van kwaliteit en diversiteit als het gaat om dakbomen. Daarom bieden we een breed aanbod aan dakbomen aan, zodat u de perfecte keuze kunt maken die past bij uw voorkeuren en de stijl van uw tuin. Ons assortiment omvat diverse soorten dakbomen, zoals de dakmoerbei, dakbeuk, dakplataan, dakamberboom, dakeik, dakprunus en daktreurpeer. Elke boom heeft zijn eigen unieke kenmerken en esthetische waarde, zodat u een boom kunt kiezen die perfect aansluit bij uw wensen. Het kopen van bomen bij Bomenweb is eenvoudig en veilig. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u ons assortiment bomen bekijken en gedetailleerde productinformatie vinden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw boom zorgvuldig wordt verpakt en veilig bij u wordt afgeleverd. Bij Bomenweb streven we naar tevreden klanten en daarom leveren we alleen bomen van uitstekende kwaliteit. Onze bomen worden zorgvuldig gekweekt en geselecteerd, zodat u verzekerd bent van een gezonde en prachtige boom. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste boom voor uw specifieke situatie.

Kies voor dakbomen van Bomenweb

Wilt u uw tuin transformeren met een prachtige overkapping? Kies dan voor dak bomen van Bomenweb. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment dakbomen. Met onze hoogwaardige dak bomen creëert u een unieke en sfeer. We zien uw bestelling voor een dak boom of dakbomen graag tegemoet. Wij zorgen voor zeer snelle levering.