Bestellen

Wilt u graag bomen of planten bestellen? Dan bent u bij ons aan het goede adres op onze webshop vind u een groot assortiment aan bomen en planten. Staat uw soort of maat er niet tussen neem gerust met ons contact op wij doen er alles aan om u zo compleet mogelijk te bedienen. 

Bent u voornemens een groot aantal producten te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bezorgen

De bomen en planten worden door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd dit kan zijn 6 dagen in de week en zelfs in de avonden zijn wij aan het bezorgen om u zo snel mogelijk van de bestelde producten te voorzien

Wij kunnen altijd uw bestelde bomen en planten bezorgen. Afhankelijk wat uw woonplaats is en de afstand die wij moeten rijden brengen wij bezorgkosten in rekening.
Transportkosten worden altijd zo laag mogelijk gehouden, door ritten naar dezelfde regio te combineren. Wij proberen zo spoedig meestal tussen 3-10 dagen uw bomen te bezorgen dit is afhankelijk of deze op voorraad is.

Onze bezorgtarieven zijn:

€45,00 Bezorging in Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden)
€65,00 Bezorging in België( Antwerpen/ Limburg) Overige provincies in overleg


Als uw producten op een pallet passen zijn dit de tarieven:
1 Pallet in Nederland 55,00
1 Pallet in België 75,00

Bezorgkosten naar de eilanden zijn excl. de kosten voor de overtocht. 

Afhalen

Als de bomen die uw besteld heeft komt afhalen, vergeet dan niet te vermelden wanneer en hoelaat u deze komt halen (in overleg) zodat wij uw bestelling klaar kunnen zetten. Vergeet dan niet een zeil en bevestigingsmaterialen mee te nemen om over uw aanhanger te spannen. Zonder zeil gaat er vaak een hoop blad verloren.

U kunt uw bestelling afhalen op onderstaand adres:

Bomenweb.nl
Heuningstraat 30a
4051CA Ochten

T: 06 - 22369026

Betalen

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethoden:
- Contant bij aflevering of afhalen
- iDEAL
- Bankoverboeking