Lei fruitbomen

Lei fruitbomen zijn een mooie sierraad in elke tuin. Bestel uw lei fruitboom direct bij de kweker via Bomenweb.nl.

Ook eventueel met aanplantservice
Mooie vruchtdragende lei fruitbomen
Opgaande groeiwijze
Ook leverbaar als leiboom

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Lei fruitbomen van Bomenweb.nl

Bent u op zoek naar lei fruitbomen? Bent u geïnteresseerd in lei fruitbomen, omdat u zelf fruit wil kweken? Bij Bomenweb.nl bent aan het juiste adres! Er is niets lekkerder dan fruit eten dat u zelf heeft gekweekt aan lei fruitbomen in uw tuin. Lei fruitbomen hebben als groot voordeel dat ze niet hoog worden en dus hoeft u geen gevaarlijke toeren met ladders uit te halen om uw appels en peren te plukken. Bomenweb.nl heeft een assortiment lei fruitbomen met de meest voorkomende appels en peren, zoals de leiappel Elstar, de leipeer Conference, de Malus domestica Golden Delicious en de Pyrus Communis Doyenne du Comice. Bij ons bestelt u de mooiste bomen van de hoogste kwaliteit voor lage prijzen. De boom wordt bij u thuis bezorgd in vijf tot tien dagen tijd. Heeft u online een bestelling geplaatst? Dan laten we u weten wat de verwachte levertijd is. Dit schept gelijk duidelijkheid voor u. Bij Bomenweb.nl bent u verzekerd van een uitstekende service. Een hoge klantvriendelijkheid is dan ook iets wat wij erg belangrijk vinden. Voor vragen over de bomen of over ons kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Hoge kwaliteit lei fruitbomen

U bent bij Bomenweb.nl verzekerd van hoogwaardige kwaliteit lei fruitbomen, omdat ons hele aanbod direct afkomstig is van de lei fruitbomen kwekerij. De lei fruitboom wordt met zorg behandeld, zodat hij in optimale staat bij onze klanten geleverd wordt. Weet u niet helemaal hoe u de lei fruitboom moet planten? Wij geven u deskundig advies. Bovendien kunt u ook op de website een aanplantservice aanvragen. 

Lei fruitbomen in Nederland

Vanaf ongeveer 1875 kwam in Nederland de fruitteelt sterk tot ontwikkeling. Door de beroepsmatige teelt werd de oppervlakte hoogstamboomgaarden met appels, peren en kersen aanmerkelijk uitgebreid. Ook werden de fruithoven op buitenplaatsen uitgebreid en vervingen boeren de tot dan toe voor eigen gebruik dienende bomen rondom de boerderij. Na verloop van tijd gingen hobbyisten halfstambomen en struiken planten in plaats van de hoogstambomen. Hieruit ontwikkelde zich de fruitteelt verder met de laagstam lei fruitbomen. De Betuwe staat om de grote schaal van fruitteelt bekend en het is dan ook geen wonder dat je Bomenweb.nl in deze streek kunt vinden. 

Lei fruitbomen: Leiappel Elstar

De malus domestica Elstar is een van de bekendste appels en wordt in Nederland ook in grote getale geteeld. De appelboom is zelfbestuivend. Deze boom geeft in het voorjaar mooie witte bloesem en in het najaar vruchten.

Eigenschappen van de leiappel: deze boom wordt geleverd met een rek 120 cm breed en 1 meter hoog.

- Geleid op 80 cm hoogte vanaf de grond.
- De leiappel is in verschillende maten en hoogtes verkrijgbaar.
- Zeer winterhard
- Geschikt voor alle grondsoorten
- Zonnige standplaats
- Zelfbestuivend
- Snoeiperiode maart
- Groeisnelheid traag
- Geel/rode appel

Lei fruitbomen Leipeer Conference

Pyrus communis leipeer Conference is een grote langwerpige handpeer, die het meest gegeten wordt in Nederland. De Conference is een makkelijke bestuiver en nauwelijks vorstgevoelig. 

Eigenschappen van de leipeer Conference:

- Deze leiboom wordt geleverd met een rek van 120 cm breed en 100 cm hoog.
- Is geleid op 80cm hoog vanaf de grond.
- De leipeer is verschillende maten en hoogtes verkrijgbaar
- Zeer winterhard
- Geschikt voor alle grondsoorten
- Zonnige standplaats
- Trage groeisnelheid
- Groene handpeer

Lei fruitbomen Malus domestica Golden Delicious

De Malus domestica Golden Delicious is geelachtig van kleur en heeft een goede zachtzure smaak. Is niet zelfbestuivend, de bestuiver van de Golden Delicious is de Elstar, Alkmene en Cox Orange. Zorg voor een goede grond als basis, voeg eventueel vivimus toe om de grond te verbeteren en zo de boom minder vatbaar te maken voor schimmels en schadelijke insecten.

Eigenschappen van de leiappel Golden Delicious:

- Hoogte boom bij levering: stamhoogte + 100 cm rekhoogte
- Zeer winterhard
- Geschikt voor alle grondsoorten
- Zonnige standplaats
- Gedeeltelijk zelfbestuivend
- Snoeiperiode maart
- Gemiddelde groeisnelheid
- Geel/rode appel

Lei fruitbomen Pyrus Communis Doyenne du Comice

De Pyrus Communis Doynenne de Comice is een geel/bruine zoete peer. Deze peer wordt op het soort Conference na het meeste gesteeld in Nederland en is zelfbestuivend. Het eerste jaar hoeft u deze lei fruitboom niet snoeien. De pluktijd is in september van deze heerlijke handpeer. Deze peer is de meest gegeten en verkochte perenboom van Nederland. Deze vruchtboom geeft sappige zoete peren met een heerlijke smaak. De Pyrus Conference kan in oktober worden geplukt. Ook leverbaar als oude karakteristieke perenboom.

De hoogte van deze boom bij levering is stamhoogte + 100 cm rekhoogte.

Eigenschappen van deze leipeer:

- Zeer Winterhard
- Geschikt voor alle grondsoorten
- Zonnige standplaats
- Zelfbestuivend
- Snoeiperiode maart
- Gemiddeld groeisnelheid
- Geelbruine peer

Lei fruitbomen: snel besteld en bezorgd

U kunt de lei fruitbomen snel zelf bestellen. Wij bezorgen snel in België en Nederland. Al vele klanten gingen u voor om bij ons lei fruitbomen te kopen. Wij scoren bij het fruitboom kopen een 9.2/10 bij onze klanten. Vanzelfsprekend krijgt u van ons deskundig advies. Bent u niet zeker welke lei fruitboom het meest geschikt is voor u of waar u de boom het beste kunt planten? Neem gerust even vrijblijvend contact op! We staan u graag te woord en helpen u graag om de beste lei fruitbomen te kopen.