Bolbomen

Bolbomen zijn heel populair in tuinen omdat ze weinig ruimte innemen en makkelijk in onderhoud zijn. Ontdek ons unieke aanbod aan bolbomen.

Ook eventueel met aanplantservice
Ook geschikt voor de kleinere tuin
Makkelijk in onderhoud
In verschillende hoogtes leverbaar

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Bolboom of meerdere bolbomen van Bomenweb.nl 

Zoekt u een bolboom? Bent u op zoek naar bolbomen? De bolboom is uitermate geschikt voor de kleine tuin en is daarom razend populair. Bij Bomenweb.nl weten we er alles van en daarom hebben we veel soorten bolbomen in het assortiment opgenomen. Onze bolbomen zijn leverbaar in verschillende hoogtes en dat is ideaal voor uw tuinbeplanting op maat! Dit geldt voor uw voortuin, voor bepaalde hoekjes in uw vaak wat grotere achtertuin, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een oprit of een tuin bij een bedrijf. Bolbomen geven net dat beetje extra en geven uw huis of bedrijf een mooi groen aanzicht. Door zijn compacte vorm en makkelijke onderhoud is de bolboom een hele goede keuze voor alle maar vooral voor klein formaat tuinen. Bij Bomenweb.nl bent u gegarandeerd van een zeer goede kwaliteit, omdat al onze bolbomen rechtstreeks afkomstig zijn van de bolbomen kwekerij. Dat betekent niet dat we de hoofdprijs vragen; u zult merken bij het bolbomen kopen dat we juist zeer scherpe prijzen hanteren.

Welke bolbomen zijn er?

Een bolboom kopen? Bolbomen zijn meestal geënt op de onderstam, waardoor ze een vaste hoogte hebben. Dit maakt de bolboom uitermate geschikt voor uw kleine tuin. Er zijn verschillende soorten bolbomen, zoals de bolacacia, bolcatalpa en bol amberboom. Ook populair zijn de bolesdoorn, bolplataan en boleik. Bij Bomenweb.nl vindt u ook groenblijvende bolbomen, die het hele jaar door hun bladeren behouden. Wilt u graag een bolboom kopen die groenblijvend is? Kies dan voor de Bolphotinia of de Bol Portugese Laurier. Neem een kijkje op onze website voor nog meer soorten bolbomen en laat u inspireren tot een mooie tuin met veel soorten bolbomen. Een bedrijfstuin is hiervoor uitermate geschikt, aangezien het onderhoud van bolbomen echt minimaal is, terwijl ze het hele jaar door hun fijne groene aankleding van uw bedrijfspand behouden. 

Bolbomen makkelijk in onderhoud

Als u een bolboom wilt kopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de onderhoudswerkzaamheden. Een bolboom is gelukkig ontzettend makkelijk in onderhoud. Om de mooie vorm te behouden, is slechts een of twee keer snoeien per jaar genoeg. U kunt zowel in het voor- als in het najaar snoeien, maar begin maart tot eind april is voor de meeste bolbomen de ultieme snoeiperiode. Zo kan de bolboom in de zomer lekker doorgroeien. Het is belangrijk dat het tijdens het snoeien niet vriest en niet te warm is. Kou en felle zon kunnen immers de gesnoeide takken beschadigen.

Bolboom snel online besteld

Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen in het ruime assortiment. Wellicht wilt u naast bolbomen kopen ook meteen andere bomen bestellen, zoals leibomen, dakbomen en haagplanten? U bestelt eenvoudig direct online. Ziet u er tegenop om de boom zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Dat kunt u bij het bolboom kopen heel gemakkelijk bij uw bestelling aangeven. U ontvangt dan van ons een offerte voor aanplantservice. Ons team zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten ontvangt. Zodra wij uw bevestiging om bolbomen te kopen, met of zonder aanplantservice, ontvangen hebben, gaan wij meteen over tot het verwerken van uw bestelling. Wij bezorgen snel in België en Nederland. De bomen en planten worden door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd. We bezorgen zelfs zes dagen per week en indien dit voor beter past, dan bezorgen wij ook in de avonden. Natuurlijk is het mogelijk om uw bolbomen zelf op te komen halen. Wanneer u de bomen die u besteld heeft komt afhalen, vermeld u dan even wanneer en hoe laat u deze komt halen, dan kunnen we in overleg de bestelling klaar zetten. Vergeet ook niet een zeil en bevestigingsmaterialen mee te nemen om over uw aanhanger te spannen. Zonder zeil gaat er vaak veel blad verloren en dat gaat ten koste van de uitstraling en de levensduur van de bolboom.

Bolbomen zijn goedkoop

Wat kost een bolboom? Voor 20 euro heeft u al een Bonte Wilg op stam! Deze is het hele jaar leverbaar in pot. Een Rode Bolesdoorn is bij Bomenweb.nl al verkrijgbaar vanaf 38 euro. Een populaire keuze is de Bolcatalpa, die we vanaf 75 euro aan kunnen bieden. De prijs van een bolboom is onder meer afhankelijk van de gewenste stamomtrek en stamhoogte. Zo bieden we van de Rode Bolesdoorn veertien variaties aan, zodat u voor iedere tuin de perfecte boom kunt kiezen. Al met al hanteren wij de laagste prijzen voor hoge kwaliteit bolbomen!

Meer informatie over een bolboom

Veel klanten weten ons al te vinden en zij geven ons een uitstekende score, namelijk een 9.2/10. Staat uw soort of maat er niet tussen of heeft u vragen betreft producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder om keuzes te maken. Wij begrijpen als geen ander dat u niet elke dag een bolboom koopt en bovendien koopt u bolbomen voor lange periode. Ook wat onderhoud betreft kunt u altijd even contact opnemen. Bent u van plan een groot aantal producten te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.