Bolbomen

Bolbomen vind zijn heel populair in tuinen omdat ze weinig ruimte innemen en makkelijk in onderhoud zijn

Ook eventueel met aanplantservice
Ook geschikt voor de kleinere tuin
Makkelijk in onderhoud
In verschillende hoogtes leverbaar

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Bolbomen kopen? Dat doet u op Bomenweb.nl!
Wilt u graag meer groen in uw tuin? Dan zijn bolbomen zeker het overwegen waard. Deze bomen zijn ideaal in een kleine tuin te planten, maar ook in een grote tuin komen ze zeker tot hun recht. En dankzij hun bolle bovenkant, zijn het echte blikvangers. Op Bomenweb.nl vindt u bolbomen van uitstekende kwaliteit. 

Welke bolbomen vindt u op Bomenweb.nl?
Op Bomenweb.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan bolbomen, zoals de Bolcatalpa en de Bol Amberboom. De meeste soorten bomen verliezen in het najaar hun blad. Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van groen in uw tuin? Kies dan voor een groenblijvende boom zoals de Bolphotinia of de Bol Portugese Laurier. Op deze pagina vindt u alle soorten en maten bolbomen die wij aanbieden. Staat de boom naar wens hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, want op aanvraag kunnen wij nog vele andere soorten bomen en planten aanbieden.

Hoe houdt een bolboom zijn mooie vorm?
De reden waarom veel mensen voor een bolboom kiezen, is zijn mooie compacte en bolle vorm. Om deze mooie vorm te behouden, is het belangrijk dat u de boom af en toe snoeit. U kunt de bolboom het beste één keer per jaar snoeien. Dit kunt u zowel in het voor- als in het najaar doen. Het beste kunt u de boom niet snoeien als het vriest of op hete zomerdagen (wanneer de zon fel schijnt). Een boom moet na een snoeibeurt altijd eventjes weer ‘bijkomen'. Snoeit u de boom als het vriest? Dan kan de kou de net gesnoeide takken beschadigen. Snoeit u een boom juist als de zon fel schijnt? Dan kunnen de gesnoeide takken juist verbranden en zodoende ook beschadigd raken. En dat is natuurlijk zonde!

Waarom bomen bestellen op Bomenweb.nl? 

Bij Bomenweb bent u er altijd van verzekerd dat u goede bomen en planten ontvangt. Wij leveren namelijk alleen planten van uitstekende kwaliteit en rechtstreeks uit onze eigen kwekerij.  Hierdoor krijgt u bij ons niet alleen planten van hoogwaardige kwaliteit, maar kunnen wij u deze planten ook voor eerlijke en betaalbare prijzen aanbieden.

Profiteer van onze uitstekende service!
Daarnaast vinden wij het belangrijk om u een uitstekende service te verlenen. Zo is het bij ons gewoon mogelijk om bomen en/of planten bij u thuis te laten bezorgen door onze eigen transportdienst. Wij bezorgen in Nederland én België. 

Liever niet zelf planten? Maak gebruik van onze aanplantservice!
Bolbomen zijn prima zelf te planten. Het enige waar u hiermee rekening dient te houden, is dat u dit op de juiste manier doet. Wilt u zeker weten dat de bomen op de goede manier worden geplant? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Dan zullen onze deskundige professionals de bomen niet alleen bij u bezorgen, maar ook voor u planten. Dat scheelt u weer een hoop tijd en energie!

Meer weten? Neem contact met ons op!
Wilt u graag meer informatie over onze service of producten? Of wilt u graag weten of wij bomen en/of planten kunnen leveren die u niet op deze website ziet staan? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!