Haagplanten

Haagplanten online uitzoeken in vele soorten en maten ook groenblijvend en in haagscherm verkrijgbaar, ideaal voor uw tuinafscheiding

Ook eventueel met aanplantservice
Goede afscheiding van uw tuin
Ook tot 300cm verkrijgbaar
Groenblijvend en bladverliezend verkrijgbaar

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Bestel uw haagplanten op Bomenweb.nl!
Wilt u graag een groene afscheiding om de grenzen van uw tuin aan te geven? Dan kunt u dat heel goed doen met haagplanten. Op Bomenweb.nl vindt u diverse soorten haagplanten van uitstekende kwaliteit en tegen lage prijzen. Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment!

Welke haagplanten vindt u op Bomenweb.nl?
Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Inmiddels hebben wij een ruim assortiment aan haagplanten. Bij ons vindt u dan ook planten in allerlei verschillende soorten en maten. We hebben zowel planten die in het najaar hun blad verliezen als planten die het hele jaar door groen blijven. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons vast en zeker de haagplanten die u zoekt.

Welke haagplanten kunt u het beste kiezen?
Het is natuurlijk ontzettend fijn dat u bij ons een ruime keuze aan haagplanten heeft. Toch snappen wij het ook heel goed dat u door het bomen het bos niet meer ziet. Daarom proberen wij u op deze pagina te helpen ontdekken voor welke planten u het beste kunt kiezen.

Wilt u het hele jaar door een groene haag of juist niet?
De eerste vraag die zich kunt stellen bij het zoeken van planten van een haag is of u het hele jaar door wilt genieten van een groene haag of niet. Wanneer u geen groene haag wilt, vallen soorten zoals alle conifeerplanten, de Portugese Laier, Photinia, Red Robin Struik, de Ilex Crenata Green Hedge en de Olijfwilg af. Wilt u juist wel het hele jaar door een groene haag? Dan kunt u dus het beste wel 1 van deze planten kiezen.

Welke kleur vindt u mooi?
Wanneer u het antwoord weet op vorige vraag, heeft u al voor uzelf een flink aantal planten uitgesloten. Het volgende waar u naar kunt kijken is naar de kleur van de haag. De Thuja Smaragd is conifeer dat het hele jaar door een mooie, heldergroene kleur heeft. De rode beukenhaag heeft juist weer een mooie donkerrode kleur. Er zijn ook haagplanten met een donkere kleurgroene kleur. Wanneer u een kleur heeft uitgekozen, wordt het nog eenvoudiger om een soort te kiezen.

Welke bladeren vindt u mooi?
Naast de kleur van de haag, kunt u zich ook bedenken wel bladeren u het mooiste vindt staan. Als de haag eenmaal staat, zal deze goed zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat u naar een haag kijkt die u van top tot teen mooi vindt. Niet alleen de kleur, maar ook de bladeren bepalen wat u van een haagplant vindt. Elke haagplant heeft zo zijn eigen vorm blad. Het is dus een goed idee om ook hiernaar te kijken bij het uitkiezen van uw haag.

Wilt u snel een hoge, compacte haag?
Ook dit is een belangrijke vraag die u zichzelf kunt stellen wanneer u met planten een haag in uw tuin wilt maken. Er zijn namelijk haagplanten die snel groeien, maar ook planten die langzame groeiers zijn. Wilt u binnen enkele jaren een hoge en compacte haag hebben? Dan is het belangrijk dat u voor een snelgroeiende plant kiest. 

Profiteer van onze bezorg- én aanplantservice!
Door antwoord te geven op bovenstaande vragen, komt u vanzelf op een soort uit die aan uw wensen voldoet. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u de haagplanten gewoon bestellen in onze webshop. U mag de planten bij ons afhalen, maar kunt ook gebruikmaken van onze eigen transportservice. En wilt u zeker weten dat de haag goed wordt geplant? Dan kunt u ook nog eens een beroep doen op onze aanplantservice. Dan komen onze professionele tuinexperts niet alleen de bomen bij u bezorgen, maar ook bij u planten.

Heeft u vragen over onze service of over onze haagplanten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden ze graag!