Groenblijvende bomen

Groenblijvende bomen kunt u het hele jaar door van genieten omdat ze in alle seizoenen hun blad behouden.

Ook eventueel met aanplantservice
Hele jaar door groen
Opgaande groeiwijze
Ook leverbaar als leiboom

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Groenblijvende boom of meerdere  groenblijvende bomen? Natuurlijk van Bomenweb.nl!

Bent u geïnteresseerd in een groenblijvende boom? Zoekt u al geruime tijd online naar groenblijvende bomen? U bent op de juiste website beland, want bij Bomenweb.nl vindt u alle groenblijvende bomen die voorkomen! U kunt de groenblijvende boom of de groenblijvende bomen kopen op een heel gemakkelijke manier, namelijk online. Het bestellen werkt eenvoudig en snel. Houdt u er niet van om in de winter tegen een kale boom aan te kijken? Dan raden wij u absoluut aan om een groenblijvende boom te kopen. Bomenweb.nl levert diverse soorten van bolbomen, leibomen, dakbomen, sierbomen, haagplanten aan particulieren, hoveniers en tuincentra. Wij leveren alleen groenblijvende bomen en planten van uitstekende kwaliteit en kunnen deze uitspraak waarmaken, omdat onze boom groenblijvend rechtstreeks van kweker afkomstig is. U heeft zodoende vele jaren plezier van uw bomen groenblijvend. Wij zijn altijd druk bezig om u een compleet aanbod van bomen en planten te bieden, ons assortiment is ruim. In de periode van oktober tot april leveren wij de groenblijvende bomen met kale wortel of kluit. Buiten deze maanden om leveren wij de groenblijvende boom met een draadkluit of in een pot om de kwaliteit te garanderen.

Profiteren van groenblijvende boom kopen

  Een groenblijvende boom, zoals een leilinde, online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van de volgende kenmerken:

  • - Geleverd met bamboerek met vier etages of een plat bamboerek

  • - Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

  • - Ideaal als afscherming en schaduwvoorziening in uw tuin

  Wij leveren de leiboom groenblijvend standaard met een bamboerek met vier etages. De afmetingen van deze etages zijn 150 centimeter breed en 120 centimeter hoog. De groenblijvend leiboom zelf is bovendien verkrijgbaar in diverse hoogtes.

  Wat is groenblijvende boom?

  Wat verstaan we nu eigenlijk onder groenblijvend? Groenblijvend is de aanduiding in de plantkunde voor planten en bomen die het hele jaar door bladeren hebben. Dit dus in tegenstelling tot wat men bladverliezende planten of bomen noemt, door dat die hun bladeren gedurende een periode van het jaar verliezen. De duur van het groen-blijven varieert wel. Het behoud van de bladeren bij groenblijvende bomen kan variëren van de duur van een jaar tot een maximum van maar liefst 45 jaar bij een bepaalde naaldboom. Er zijn echter zeer weinig soorten die hun bladeren meer dan vijf jaar behouden. 

  Eigenschappen van de groenblijvende boom

  • - Groeit op vrijwel elke grondsoort

  • - Is ziektevrij

  • - De groenblijvende boom wordt geleverd in schermvorm

  • - Is vorstgevoelig 

  • - Hoogte bij levering is 270 tot 340 cm

  • - Overige maten en hoogtes op aanvraag

  Aanplanten van groenblijvende bomen

  De groenblijvende boom heeft weinig eisen aan de grond waarin hij geplant wordt. Wel adviseren wij om bij de aanplant van de groenblijvende bomen twee boompalen per boom te plaatsen, waarbij u de boompalen kunt bevestigen met boomband. Aangezien de bomen hun blad behouden, vangen ze veel wind op het hele jaar en daarom is het verstandig om ze te ondersteunen net na het aanplanten. Ze kunnen dan niet omwaaien maar juist goed wortelen. Bij aanplanten van de groenblijvend boom adviseren wij om gebruik te maken van potgrond of vivimus voor een betere doorgroei. Plaats de boom niet dieper dan 5 cm boven de wortels of de kluit. Wanneer de groenblijvende boom dieper geplaatst wordt kunnen de wortels gaan rotten en kan de boom afsterven. Vanzelfsprekend geven wij u hierover vakkundig advies en bieden wij u zelfs een aanplantservice.

  Accessoires kopen voor groenblijvende leibomen

  Accessoires geven u ondersteuning bij beplanting en of onderhoud van uw tuin. 

  - Bindbuis: Ideaal voor het vastzetten van stokken of takken van uw lei- en dakboom

  - Boomband: Te bevestigen aan uw boompaal

  - Boompaal: Om omwaaien te voorkomen adviseren wij twee boompalen per boom

  - Boomschors: Voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals decoratie en afdekmateriaal

  - Potgrond: Voor het planten van uw bomen en planten

  - Vivimus: Ideaal voor de aanplant van uw bomen en hagen, ook als bodemverbeteraar te gebruiken voor goede aanslag van uw plantgoed

  - Snoeischaar: Felco 2 snoeischaar voor jaren snoeiplezier

  Voor overige accessoires kunt u gerust met ons contact opnemen.

  Water geven van de groenblijvende boom

  Geef vooral na de aanplant periode genoeg water zodat de groenblijvende boom goed kan wortelen. Als de grond maar vochtig blijft, is dit voldoende. Elke soort en maat boom vraagt om een andere hoeveelheid water. Wel is het zaak dat u niet teveel water geeft, maar ook hierover ontvangt u van ons deskundige richtlijnen 

  Ziet u er tegen op om de boom groenblijvend zelf te plaatsen?

  Zoals al genoemd kunt u gebruik maken van onze aanplantservice. U kunt direct bij uw bestelling aangeven of u een offerte wil voor aanplantservice. Kiest u voor de aanplantservice, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten. Wij zorgen er ook voor dat u uw bestelling meteen ontvangt. Wij bezorgen snel in België en Nederland. Veel klanten weten ons al te vinden en zij geven ons een uitstekende score, namelijk een 9.2/10. Onze kwaliteit betekent niet dat u de hoofdprijs bij ons betaalt, integendeel, wij staan voor kwaliteit met een lage prijs. Staat uw soort of maat er niet tussen of heeft u vragen betreft producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder om keuzes te maken. Wij begrijpen als geen ander dat u niet elke dag een boom koopt en bovendien koopt u bomen voor lange periode. Ook wat onderhoud betreft kunt u altijd even contact opnemen.