Leibomen

Leibomen worden vaak gebruikt voor afscheiding in de tuin. U vind hier groenblijvende en bladverliezende leibomen deze kunt u online bestellen en worden door onze eigen transportdienst thuisbezorgd.

Ook eventueel met aanplantservice
Zorgen voor privacy in uw tuin
Worden veel gebruikt voor tuinafscheiding
Ook geschikt voor de kleinere tuin

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Leibomen kopen? Dat doet u bij Bomenweb.nl!
Wilt u graag uw tuin meer aankleden met groen of juist een groene afscheiding creëren in uw tuin? Dan zijn leibomen de bomen die u zoekt. Deze bomen kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Welk doel u er ook mee heeft, op Bomenweb.nl vindt u diverse soorten bomen van uitstekende kwaliteit. Kijk dus snel verder!


Waarvoor kunt u leibomen gebruiken?
Zoals we hierboven al benoemden, kunt u leibomen voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt de bomen bijvoorbeeld gebruiken als zonwering. Hiervoor plant u de bomen op het zuidwesten, de plek waar de meeste zon op uw huis komt.  Vooral in het verleden werden de bomen hier veel voor gebruikt.

Tegenwoordig worden deze bomen steeds vaker gebruikt als natuurlijke afscherming in de tuin, zodat u zo min mogelijk last hebt van inkijk. De takken van de bomen worden namelijk aan een bamboerek uitgebogen tot een plat vak. De takken van de bomen groeien dus horizontaal, waardoor ze een soort van scherm vormen.

Het bamboerek kan voor een kleine vergoeding aangepast worden naar uw wensen en zelfs enkele jaren na het planten worden verwijderd.Uiteraard is het ook mogelijk om de bomen als sier in uw tuin te planten. De bomen zijn stuk voor stuk prachtig, waardoor het echte blikvangers zijn.

Welke leibomen vindt u op Bomenweb.nl?
Wij hebben verschillende soorten leibomen in ons assortiment opgenomen. Uiteraard vindt u bij ons de bekende soorten Leilinde en Leiplataan, maar ook voor de wat minder bekende soorten kunt u bij ons terecht. Wilt u het hele jaar door genieten van groen in uw tuin? Kies dan bijvoorbeeld voor een groenblijvende soort zoals de Leiphotinia, de Leilaurier of de Leisteeneik. Echter zijn dit maar een handje vol leibomen die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Ons complete assortiment vindt u op deze pagina.

Waarom bestellen op Bomenweb.nl?
Bij Bomenweb.nl bent u ervan verzekerd dat u enkel en alleen bomen en planten van uitstekende kwaliteit aanschaft. Wij leveren deze kwaliteit bomen en planten rechtstreeks uit onze kwekerij en tegen een lage prijs. Hierdoor weet u bij ons niet alleen zeker dat u gezonde bomen en/of planten krijgt, maar ook dat u nooit te veel betaalt. Daarnaast kunt u bij ons uw bestelling zelf afhalen of laten thuisbezorgen door onze eigen transportservice. Wij leveren in Nederland én België en zelfs ook in de avonduren. 

Bovendien vinden wij het belangrijk dat de bomen die u bij ons bestelt aan al uw wensen voldoen. Daarom zijn wij continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Kunt u in ons ruime assortiment toch niet de soort of afmeting boom vinden die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, want wij denken graag met u mee!

Maak gebruik van onze aanplantservice!
Het planten van bomen is even een klus die ook nog eens goed gedaan moet worden. Worden de bomen niet goed geplant? Dan zult u er niet lang van kunnen genieten en dat is natuurlijk zonde! U kunt de bomen gerust zelf planten. Wilt u echter zeker weten dat dit goed gebeurt? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Dan zullen onze deskundige medewerkers de bomen niet alleen bij u bezorgen, maar ook voor u planten op de door u gewenste plek. Hierdoor heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u jarenlang genieten van uw leibomen.