Hoe werkt het retouren van een bestelling/ herroepingsrecht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Zoals bomen en planten en haagplanten. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op bomen, haagplanten en tuinplanten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en of bevestiging definitief.”

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop heeft u 48uur de tijd om deze te annuleren. Doet u dit na deze tijd zullen wij de bestelling door zetten en word erbij annulering 50% van de koopsom gevraagd.
Dit omdat wij de bomen vers rooien en op maat klaar maken voor onze klanten.​​​

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].