Leiboom groenblijvend? Natuurlijk van Bomenweb.nl!

Zoekt u een leiboom groenblijvend? Bent u al een tijdje op zoek naar een leiboom groenblijvend? Bij Bomenweb.nl bent u aan het goede adres voor een leiboom groenblijvend. Groenblijvende leibomen zijn ideaal, want zoals de beschrijving al zegt, verliest deze boom zijn bladeren niet. Bomenweb.nl levert diverse soorten van bolbomen, dakbomen, leiboom groenblijvend, sierbomen, haagplanten aan particuliere klanten, hoveniersbedrijven en tuincentra. Wij leveren alleen bomen, zoals leibomen groenblijvend, en planten van uitstekende kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij zijn altijd druk bezig om u een compleet aanbod van bomen en planten te bieden, ons assortiment is ruim. In de periode van oktober tot april leveren wij de groenblijvende leibomen met kale wortel of kluit. Daarna gaan wij leveren met een draadkluit of in een pot, om zodoende de kwaliteit te garanderen.

Profiteren bij groenblijvende leibomen kopen

Een leiboom groenblijvend online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van de volgende kenmerken:

- Geleverd met bamboerek met vier etages
- Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
- Ideaal als afscherming in uw tuin

Wij leveren de leiboom groenblijvend standaard met een bamboerek met vier etages. De afmetingen van deze etages zijn 150 centimeter breed en 120 centimeter hoog. De groenblijvend leiboom zelf is bovendien verkrijgbaar in diverse hoogtes.

Leilaurier Caucasica, leiboom groenblijvend, leiboom groenblijvend

Prunus laurocerasus Caucasica als leiboom is een bladhoudende leiboom. De Leilaurier is geschikt voor vrijwel elke grondsoort, maar deze boom heeft wel een hekel aan een te vochtige bodem. Deze groenblijvende leibomen kunnen last krijgen van de vorst. De Leilaurier word geleverd met een rek van 120 x 120 cm. Alle takken worden in het rek gebonden. Het beste kunt u deze boom snoeien tussen juni en september. Deze boom word geleverd met kluit of pot, dit is afhankelijk van het seizoen en de voorraad. De aanslag van deze boom is goed en u kunt hem eenvoudig planten door de bovenkant van de kluit of pot aan te houden. De Laurier Caucasica is ook verkrijgbaar als haagplant in onze webshop, neemt u even een kijkje. 

Eigenschappen van de leilaurier, de groenblijvende leibomen:

- Groeit op vrijwel elke grondsoort
- Is ziektevrij
- De leilaurier word geleverd in schermvorm
- Is vorstgevoelig 
- Hoogte bij levering is 270 tot 340cm
- Overige maten en hoogtes op aanvraag

Aanplanten van groenblijvende leibomen

De leilaurier of de groenblijvende leiboom heeft weinig eisen aan de grond waarin hij staat. Wel adviseren wij om bij de aanplant van deze mooie groenblijvend leiboom twee boompalen per boom te plaatsen. U kunt de boompalen bevestigen met boomband. Aangezien de bomen hun blad behouden, vangen ze veel wind het hele jaar door. Wanneer u dus net de bomen geplant hebt, is het verstandig om ze te steunen, zodat ze niet loswaaien maar goed wortelen. Bij aanplanten van de groenblijvend leiboom of de leilaurier adviseren wij om gebruik te maken van potgrond of vivimus voor een betere doorgroei. Plaats de boom niet dieper dan 5 cm boven de wortels of de kluit. Wanneer de leiboom dieper geplaatst wordt kunnen de wortels gaan rotten en kan de leilaurier afsterven. Vanzelfsprekend geven wij u hierover vakkundig advies en bieden wij u zelfs een aanplantservice.

Accessoires kopen voor groenblijvende leibomen

Accessoires geven u ondersteuning bij beplanting en of onderhoud van uw tuin. 

  • - Bindbuis: Ideaal voor het vastzetten van stokken of takken van uw lei- en dakboom
  • - Boomband: Te bevestigen aan uw boompaal
  • - Boompaal: Om omwaaien te voorkomen adviseren wij twee boompalen per boom
  • - Boomschors: Voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals decoratie en afdekmateriaal
  • - Potgrond: Voor het planten van uw bomen en planten
  • - Vivimus: Ideaal voor de aanplant van uw bomen en hagen, ook als bodemverbeteraar te gebruiken voor goede aanslag van uw plantgoed
  • - Snoeischaar: Felco 2 snoeischaar voor jaren snoeiplezier

Voor overige accessoires kunt u gerust met ons contact opnemen.

Water geven van de groenblijvende leiboom

Geef vooral na de aanplantperiode genoeg water, zodat de groenblijvende leiboom goed kan wortelen. Zolang de grond vochtig blijft is dit voldoende. Elke soort en maat boom vraagt om een andere hoeveelheid water. Wel is het zaak dat u niet teveel water geeft, maar ook hierover ontvangt u van ons advies. 

Ziet u er tegen op om de leiboom groenblijvend zelf te plaatsen?

Zoals al genoemd kunt u gebruik maken van onze aanplantservice. U kunt direct bij uw bestelling aangeven of u een offerte wil voor aanplantservice. Kiest u voor de aanplantservice, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten. Wij zorgen er ook voor dat u uw bestelling meteen ontvangt. Wij bezorgen snel in België en Nederland.

Goede kwaliteit leibomen groenblijvend

U bent ervan verzekerd dat de leibomen groenblijvend van een zeer goede kwaliteit zijn, aangezien alle artikelen direct van de kwekerij betrokken worden. Veel klanten weten ons al te vinden en zij geven ons een uitstekende score, namelijk een 9.2/10. Onze kwaliteit betekent niet dat u de hoofdprijs bij ons betaalt, integendeel, wij staan voor kwaliteit met een lage prijs. Staat uw soort of maat er niet tussen of heeft u vragen betreft producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder om keuzes te maken. Wij begrijpen als geen ander dat u niet elke dag een boom koopt en bovendien koopt u bomen voor lange periode. Ook wat onderhoud betreft kunt u altijd even contact opnemen.