Haagplanten

Haagplanten online uitzoeken in vele soorten en maten ook groenblijvend en in haagscherm verkrijgbaar, ideaal voor uw tuinafscheiding

Ook eventueel met aanplantservice
Goede afscheiding van uw tuin
Ook tot 300cm verkrijgbaar
Groenblijvend en bladverliezend verkrijgbaar

Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Haagplanten kopen

Hier boven vind u een aantal soorten en maten van onze haagplanten. U vind hier groenblijvende maar ook haagplanten die hun bladverliezen in de winter. De groenblijvende soorten zijn bijvoorbeeld de Laurier Rotundifolia en natuurlijk de coniferen soorten. Gaat u een al een hoge haag planten dan adviseren wij hier Boompalen bij te zetten en een ijzerdraad te spannen zodat u de toppen van de struiken kunt vast zetten en deze niet omwaaien. Bent u op zoek naar een andere soort of maat neem gerust met ons contact op dan doen wij onze uiterste best om deze te kunnen aanbieden

Beukenhaag planten

Bij het aanplanten van haagplanten met blote wortel is het verstandig om 1 helft potgrond en de andere helft aan te vullen met uw eigen aarde. Dit voor een betere worteling en aanslaan van haag.

Daarnaast is het belangrijk dat u de haagplant op goede diepte plaatst graaf een 2x zo breed en 3x zo hoog plantgat dan het wortelgestel. Zorg dat de wortelgrens (bovenkant wortel of kluit) gelijk komt met uw bestaande grond(maaiveld).

Het is verstandig om bij de aanplant van een haag met blote wortel de grond aan te vullen met potgrond wij raden u onze Vivimus aan dit zorgt voor een betere worteling van uw haag.

Water geven!

Als de grond droog is tijdens het planten dan graag na het aanplanten 1x water geven. Daarna vanaf maart bij de droge perioden van meer dan 10 dagen 1/2x in de week water geven.

Haagplanten kopen doet u bij Bomenweb.nl