Zoekt u een leilinde die u online kunt bestellen? De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een leiboom in de tuin. Het is niet voor niets zo’n populaire boom aan het worden. De linde groeit namelijk uiteindelijk het rek dicht. Dit is erg prettig voor als u de boom als afscherming in uw tuin wilt gebruiken. Een leilinde online kopen doet u het beste bij Bomenweb.nl.

Leilinde online bestellen

Een leilinde online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van de volgende kenmerken:

  • Geleverd met bamboerek met vier etages
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  • Ideaal als afscherming in uw tuin

Wij leveren de leilindes standaard met een bamboerek met vier etages. De afmetingen van deze etages zijn 150 centimeter breed en 120 centimeter hoog. De leilinde zelf is bovendien verkrijgbaar in diverse hoogtes.

Leilinde online kopen bij Bomenweb.nl

Bij ons heeft u de keuze om de leilinde bij u thuis te laten bezorgen of dat u langs komt om de boom op te halen. Wanneer u liever langs komt dan vinden we het fijn dat u even laat weten wanneer u precies komt. We zetten de boom dan alvast voor u klaar. In dit geval is het ook verstandig om zeil en bevestigingsmaterialen mee te nemen, zodat u deze over uw aanhanger kunt spannen. Dit voorkomt dat de leilinde veel bladeren verliest. Vindt u het prettiger om de boom thuis te laten bezorgen? Dit is natuurlijk erg gemakkelijk en wij leveren de boom graag bij u thuis af.

Leilinde online kopen

Wilt u een leilinde online kopen? Dit kan heel eenvoudig en snel op onze website. Neem direct een kijkje tussen al onze leibomen en plaats uw bestelling online. Wilt u de leilinde eerst komen bekijken? Maak dan een afspraak met ons en kom langs in Lienden.