Zoekt u een leilinde die u online kunt bestellen? Wilt u meerdere leilindes in uw tuin? De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een leiboom in de tuin. Het is niet voor niets zo’n populaire boom aan het worden, dat merken wij bij Bomenweb.nl maar al te duidelijk. Bij Bomenweb.nl kunt u heel handig een leilinde online kopen, dat scheelt weer een ritje en het eventueel huren van een aanhangwagen. De karakteristieke leilinden groeien, vaak aan de voorzijde van het huis, aan een zogenaamd rek en zo worden de leilinden geleid. De linde groeit uiteindelijk het rek dicht. Dit is erg prettig voor als u de boom als afscherming in uw tuin wilt gebruiken en meer privacy wilt creëren. Bovendien zijn leilindes makkelijk in onderhoud.

Profiteren bij leilindes kopen

Een leilinde online kopen bij Bomenweb.nl betekent dat u profiteert van: 

  • - Geleverd met bamboerek met vier etages
  • - Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  • - Ideaal als afscherming in uw tuin

Wij leveren de leilindes standaard met een bamboerek met vier etages. De afmetingen van deze etages zijn 150 centimeter breed en 120 centimeter hoog. De leilinde zelf is bovendien verkrijgbaar in diverse hoogtes. Neem gerust voor het leilinden kopen contact met ons op voor advies. 

Leilinden online kopen en bezorgen

Bij Bomenweb.nl heeft u de keuze om de leilinden bij u thuis te laten bezorgen, maar u kunt natuurlijk ook langskomen om de boom op te halen. Wanneer u liever langs komt vinden we het fijn als u even laat weten wanneer u precies komt. We zetten de boom dan alvast voor u klaar. Ook is het bij ophalen verstandig om zeil en bevestigingsmaterialen mee te nemen, zodat u deze over uw aanhanger kunt spannen. Dit voorkomt dat de leilinde veel bladeren verliest. Vindt u het prettiger om de boom thuis te laten bezorgen? Dit is natuurlijk erg gemakkelijk en wij leveren de boom graag bij u thuis af. Bij levering tussen oktober en april leveren wij de leilinde met kale wortel, buiten deze maanden om komen na het leilindes kopen de bomen in een pot of met kluit. Wij bezorgen snel in België en Nederland U mag ervan uitgaan dat wanneer u leilinden gaat kopen van Bomenweb.nl, dat deze direct van de kwekerij afkomstig is. Wij staan voor kwaliteit met een lage prijs. 

Aanplanten na leilinde kopen 

De leilinde heeft weinig eisen aan de grond waarin hij staat, maar na het leilindes kopen houden ze niet van te natte grond. Het is dan ook bij een lei linde van belang om zorg te dragen voor een goede afwatering voordat u deze leiboom plaatst. Omdat er een rek in de leilinde zit, vangt deze leilinde veel wind. Als de leilinde niet vaststaat kan het gebeuren dat de boom niet goed kan wortelen. Wij adviseren dan ook om bij aanplant van leilindes twee boompalen per boom te plaatsen. Deze kunt u bevestigen met een boomband. Bij het aanplanten van de leilinde adviseren wij om gebruik te maken van potgrond of vivimus voor een betere doorgroei. Plaats de boom niet dieper dan 5 cm boven de wortels of de kluit. Als u de boom dieper plaatst, kunnen de wortels gaan rotten en kan de leilinde afsterven.

Verschillende hoogtes leilinden

De leilinden zijn bij Bomenweb.nl in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze leilindes kunnen ook geleverd worden met een andere afmeting van het rek of meerdere etages, vraagt u ons daar gerust naar! Het blad van de leilinde is lichtgroen en hartvormig. Als u de leilinden twee keer per jaar snoeit, krijgt u snel privacy in uw tuin.

Eigenschappen van de leilindes:

  • - Het blad is licht groen van kleur
  • - Groeit op elke grondsoort
  • - Afmeting van het rek is 150x120 met 4 etages
  • - Andere afmetingen van het rek mogelijk
  • - Deze leiboom is de meest voorkomende leiboom

Leilinden water geven

Geef de leilinden vooral na de aanplantperiode genoeg water, zodat de bomen kunnen wortelen. Zolang de grond vochtig blijft, is dit voldoende. Elk soort en maat boom vraagt om een andere hoeveelheid water, wij geven u daarover deskundig advies. Ziet u er tegen op om de boom zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Dat kunt u bij het leilinden kopen heel gemakkelijk bij uw bestelling aangeven. U ontvangt dan van ons bij het leilindes kopen een offerte voor aanplantservice. Ons team zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte voor de aanplant van de door u bestelde bomen of haagplanten ontvangt. Zodra wij uw bevestiging om leilinden te kopen, met al dan niet de aanplantservice, hebben ontvangen gaan wij meteen over tot het verwerken van uw bestelling, zodat u de leilinden snel bezorgd krijgt. 

Leilindes online kopen

Hebben we u ervan kunnen overtuigen hoe handig het is om een lei linde online te kopen? Het kan heel eenvoudig en snel op onze website, zoals velen voor u al deden. We scoren een 9.2/10 bij onze klanten! Neem direct een kijkje tussen al onze leilindes en plaats uw bestelling online. Wilt u de lei linde eerst komen bekijken bij Bomenweb.nl in Lienden? Vanzelfsprekend is dat mogelijk, maar maak dan wel een afspraak met ons, zodat we voldoende tijd voor uw afspraak in kunnen plannen. Heeft u vragen over het leilinden kopen online of heeft u nog specifieke informatie over de leilindes nodig? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! We staan u graag te woord en helpen u met plezier verder, zodat u binnen afzienbare tijd de juiste leilinde in de tuin heeft staan!