Haagplanten online kopen doet u bij Bomenweb.nl!
Bent u op zoek naar planten waarmee u een groene afscheiding in uw tuin kunt creëren? En waarvan u het hele jaar door kunt genieten? Of bent u juist op zoek naar een prachtige winterharde plant die een lege plek in uw tuin kan opvullen? Dan is het een erg goed idee om te kiezen voor haagplanten. Op Bomenweb.nl kunt u diverse haagplanten online kopen en bij u thuis laten bezorgen. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

Welke haagplanten kunt u online kopen op Bomenweb.nl?
Wij verkopen diverse soorten beukenhagen. Het grote voordeel van de beukenhaag is dat deze, in tegenstelling tot andere haagplanten, erg snel groeit. Hierdoor hoeft u dankzij een beukenhaag niet lang te wachten op een mooie, dichtgegroeide haag. Hieronder leest u welke soorten beukenhagen u bij ons kunt kopen en lichten we elke soort kort toe.


Groene beukenhaag
De groene beukenhaag (waarvan de officiële naam fagus sylvatica is) groeit ongeveer 40cm per jaar en houd niet van te natte grond. Het is een bladhoudende plant die in de zomer mooi groen blad heft dat een beetje glimt. In het najaar krijgen de bladeren een geelbruine kleur. Deze soort houdt de bladeren vast totdat er weer nieuw blad is. Hierdoor kunt u dus het hele jaar door genieten van een prachtige haag! 

Rode beukenhaag
De fagus sylvatica atropunicea, oftewel de rode beuk, heeft juist een donkerrood en gekarteld blad. Bent u op zoek naar een haagplant met een prachtige donkerrode kleur? Dan is dit de plant die u zoekt! De rode beukenhaag behoudt het hele jaar door zijn blad, waardoor u er dus continue van kunt genieten. Bovendien is deze plant eeg gemakkelijk te onderhouden en hoeft maar 1 keer in het jaar te worden gesnoeid. Het is dus de ideale plant wanneer u op zoek bent naar een mooie eye-catcher in uw tuin waarnaar u niet veel hoeft om te kijken.

Haagbeuk Carpinus
De haagbeuk Carpinus betulus (kortweg carpinus) is ook een snelgroeiende plant waarmee u vrij snel een dichte afscheiding in uw tuin kunt creëren. Deze haagsoort wordt dan ook over het algemeen veel als erdafscheiding of langs borders geplant. Anders dan de andere 2 soorten haagplanten, verliest deze plant wel in het najaar zijn bladeren. Daarentegen is het een vrij makkelijke plant die in vrijwel elke grond kan worden geplant. Voor een strakke, dichtgegroeide afscheiding kunt u deze haag het beste 2 maal per jaar snoeien.

Haagplanten online kopen en bij u thuis laten bezorgen!
Dankzij ons diverse aanbod aan haagplanten, zit er vast en zeker wel een soort bij die aan uw wensen voldoet. Het fijne aan Bomenweb.nl is dat u de door uw gekozen haagplanten gewoon online kunt kopen in onze webshop. Vervolgens kunnen wij de planten zelfs bij u thuis bezorgen én planten. Wilt u liever de plant(en) van tevoren in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze kwekerij. Het beste kunt u hiervoor even een afspraak met ons maken.  Online haagplanten kopen, doet u dus bij Bomenweb.nl!